تکست ناب ((دانای اُرُدیست های جهان))


انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

تکست ناب ((دانای اُرُدیست های جهان))
احداث منتدى مجاني
جستجو
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم


آیا غرب استراتژی نفرت انگیز خود در سوریه را متوقف می کند؟

اذهب الى الأسفل

آیا غرب استراتژی نفرت انگیز خود در سوریه را متوقف می کند؟ Empty آیا غرب استراتژی نفرت انگیز خود در سوریه را متوقف می کند؟

پست من طرف دانیال رئوفی الثلاثاء نوفمبر 24, 2015 2:00 pm

اعتیاد غرب به تامین بودجه گروههای تروریستی
۱۳۹۴\۰۹\۰۳ - ۱۱:۰۷ AM


گلوبال ریسرچ : غرب به تامین بودجه تسلیحاتی گروه های افراطی معتاد شده است .


؛ سایت گلوبال ریسرچ با انتشار مقاله ای با عنوان "معتادان ترور و حملات پاریس؛ داعش و اعتیاد غرب به تامین بودجه گروه های افراطی "به قلم استیون مک میلان نویسنده و تحلیلگر مستقل جغرافیای سیاسی آورده است : درست مانند یک فرد معتاد به هروئین، کشورهای غربی به نوعی از اعتیاد مخرب وابسته شده و به نظر می رسد تمایلی به دست برداشتن ازاین اعتیاد ندارند. تامین بودجه سازمان های تروریستی افراطگرا همواره یکی از روش های معمول بسیاری از اعضای برجسته ناتو به شمار آمده و در کنار آمریکا، کشورهای انگلستان و فرانسه در این زمینه نقش قابل توجهی ایفا کرده اند. در این راستا از مجاهدین افغان گرفته تا دولت به اصطلاح اسلامی (گروه تکفیری -صهیونیستی داعش) و سایر گروه های افراطی طی چند دهه گذشته همواره از سوی غرب به عنوان ابزار ژئوپلیتیکی مورد استفاده قرار گرفته اند .

صحنه غم انگیز کشته شدن بیش از 120 نفر و زخمی شدن صدها نفر در فرانسه بسیاری از مردم در اروپا را شوکه کرده است . داعش مسئولیت حملات تروریستی که به تازه گی در مناطق دیگر جهان رخ داده از جمله آنچه در لبنان رخ داد و در آن حداقل 44 نفر به طرز وحشیانه ای کشته شدند را برعهده گرفته است. مجله دابق متعلق به گروه تروریستی داعش اخیرا عکسی از بخش های یک بمب دست ساز منتشر کرده و مدعی شده که از این بمب در حمله تروریستی بی رحمانه به هواپیمای مسافربری روسیه در شبه جزیره سینا که به مرگ بیش از 220 نفر انجامید استفاده شده است .

غرب همدست حملات پاریس است؛

با وجود فضاحت تمام و لفاظی های رئیس جمهور فرانسه و رهبران غربی، نکته بسیار مهمی که باید بر آن تاکید شود این است که دولت های غربی در حملات پاریس و هر گونه حمله تروریستی که در آینده رخ خواهد داد ، همدست تروریست ها هستند . اگر این فرضیه را کنار بگذاریم که در جریان حملات پاریس این خود سازمانهای اطلاعاتی فرانسه بودند که به سادگی اجازه وقوع این اتفاق را دادند ، آنچه را نمی توان در صحت آن شک کرد این است که سیاست خارجی غرب به طور مستقیم به رشد تروریسم در سطح جهان منجر شده و مشخص ترین آن ظهور داعش و جبهه النصره بوده است. این گروه ها از منابع و دسترسی جهانی لازم برای انجام هیچ عملیاتی در غرب برخوردار نیستند مگر اینکه از سوی ناتو و در نوعی تبانی با همپیماننان منطقه ای آنها مسلح شده، آموزش ببینند و موضع آنها در قبال دولت سوریه تقویت شود. برای کسانی که پی گیر جنگ نیابتی در سوریه و سیاست های شرورانه و موذیانه غرب در این زمینه هستند حملات پاریس جای تعجب ندارد. در اینجا تنها به برخی از شواهدی که نشان می دهد کشورهای غربی - یا طرفداران ترور - از افراط گرایان برای سرنگونی دولت سوریه حمایت کرده اند اشاره می کنیم .

-گروه های سلفی، اخوان المسلمین و القاعده (القاعده در عراق)، به عنوان نیروهای عمده درگیر با دولت سوریه، از سوی آژانس اطلاعات دفاعی و در گزارش ها اطلاعاتی محرمانه این آژانس در سال 2012 به عنوان مخالف ارزیابی شده اند .

-دولت فرانسه در سال 2012 مبالغ هنگفتی پول به شورشیان در سوریه پرداخته است که برای خرید اسلحه و مهمات مورد استفاده قرار گرفته است.

-فرانسوا اولاند، رئیس جمهور فرانسه در سال 2014 تایید کرد که فرانسه به شورشیان سوریه برای مبارزه با بشار اسد سلاح تحویل داده است.

-انگلستان طی سالهای گذشته میلیون ها پوند به مخالفان سوری کمک کرده و بر اساس گزارش های سال 2013 دولت بریتانیا طی یک عملیات مشترک با کشورهای دیگر اروپایی و آمریکا 3 هزار تن سلاح را از طریق 75 پرواز از زاگرب کرواسی برای شورشیان سوری ارسال کرده است.

- رولان دوما، وزیر سابق امور خارجه فرانسه فاش کرد که طرح جنگ در سوریه حداقل دو سال قبل از اوج گیری درگیر ها در این کشور در سال 2011 ، آماده و از پیش تعیین و برنامه ریزی شده بود. دوما گفته است که مقامات بلند پایه انگلیسی به او گفته اند که اگر کشورش تمایل دارد می تواند در سازماندهی حمله شورشیان به دولت سوریه شرکت کند.

-در سال 2015، یک شهروند سوئدی بنام برلین گیلدو به همراهی با گروه های شورشی سوریه از جمله جبهه النصره (بخوانید القاعده در سوریه) متهم شد اما پس از آنکه وکیل وی هوشمندانه استدلال کرد که سازمان های اطلاعاتی بریتانیا در مسلح کردن و ارائه کمک به همان گروه های تروریستی که موکل او متهم به همکاری با آنها شده، در گیر بوده اند ، بسرعت از این اتهام تبرئه شد.

-مایکل تی فلین رئیس سابق آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا در مصاحبه اخیر خود افشاء کرده که دولت اوباما در سال 2012 تعمدا تصمیم گرفته که از ظهور شورشیان در سوریه حمایت کند . این تصمیم در حالی اتخاذ شده که واشنگتن می دانسته مخالفان سوری از گروه های ترور افراطی تشکیل شده اند .

- همانطور که تونی کارتولوچی در اوایل سال جاری گزارش داده ، یک مزدور داعش به مقامات پاکستانی اعتراف کرد که مبالغی را از آمریکا برای جذب افراد جوان برای جنگیدن در سوریه دریافت کرده است .

-سازمان سیا برای سالها در لفافه تامین نیاز گروه های نامرئی میانه رو در سوریه ، به ارسال سلاح به شورشیان سوریه اقدام کرده است.

با در نظر گرفتن سیاست ناتو در سوریه، آیا کسی هنوز بر این باورهست که استراتژیست ها در لندن، پاریس، بروکسل و واشنگتن، ازعواقب استراتژی خود هیچ پیش بینی نداشته اند؟ درک این موضوع خیلی کارسختی نیست که اگر شما پول واسلحه در اختیار یک مشت تروریست دیوانه برای سرنگونی یک دولت سکولار در آسیای غربی قرار دهید ، آنها تلاش خواهند کرد که در سایر نقاط جهان هم دست به انجام حملات تروریستی بزنند . این امر به این سوال منجر می شود که : آیا رهبران غربی از انجام حملات بیشتر استقبال میکنند؟ اروپا به معنای واقعی کلمه از رهگذر حمایت مالی و تسلیحاتی گروهای افراطی در سوریه فضای مناسب برای حملات تروریستی این گروهها را بوجود آورده است. در پی این اقدام اروپا، سیل پناهندگان و مهاجران از آسیای غربی و آفریقا به راه افتاد و اجازه داد تا تروریست ها هم به سهولت در کنار مردم بی گناه آواره شده در اثر جنگ های نیابتی غرب وارد اروپا شوند. بدیهی است که تنها راه حل مناسب برای بحران پناهندگان ثبات دولت سوریه و منطقه است، به این معنی که غرب باید از تلاش خود برای سرنگونی اسد و بالکانیزه کردن سوریه دست بردارد.

حملات تروریستی بهانه ای برای استقرار دولت تمامیت خواه و پلیسی ؛

بدیهی است که کشورهای غربی از واژه جعلی «جنگ با ترور» علاوه بر استفاده برای بسیج افکار عمومی در جهت حمایت از جنگ های امپریالیستی در خارج از کشور، از این واژه به عنوان توجیهی برای اعمال کنترل تمامیت خواهانه خود در داخل استفاده کرده اند.

آمریکا ، انگلستان و فرانسه، نمی توانند یک دولت پلیسی را بدون حملات تروریستی توجیه کند، و این حملات به این دولت ها اجازه می دهد که سیاستهای خود را بر مردمی که هرگز قبل از بحران این سیاست ها را نمی پذیرفتند تحمیل کند .همانطوریکه رام ایمانوئل شهردار شیکاگو و از مقامات سابق کاخ سفید در دوره باراک اوباما در سال 2008 اظهار داشت : شما هرگز نمی خواهید یک بحران جدی را هدر دهید ، منظور من این است که ؛ بحران یک فرصت برای انجام کارهایی است که شما فکر می کنید نمی توانستید قبل از آن انجام دهید .

قبل از 11 سپتامبر اکثریت مردم در غرب دولت پلیسی و دارای نظارت فراگیر را سنگین ، غیر قانونی ، خطرناک و نقض کننده حقوق اساسی خود از جمله حق حریم خصوصی و حاکمیت قانون می دانستند . اما پس از 11 سپتامبر به نظر می رسد اکثریت مردم در غرب برای متوقف کردن حمله این تروریست های ساخته دست غرب بیشتر مایل به زندگی ذیل حاکمیت آلمان نازی هستند چرا که برخورداری از حقوق اساسی نمی تواند ایمنی وامنیتی را برای آنان به ارمغان آورد .

در 14 سال گذشته آژانس امنیت ملی در آمریکا جاسوسی از مردم را بطور چشمگیری افزایش داده است . بر اساس اطلاعات منتشره از سوی ویلیام بینی افشاگر سطح بالای آژانس امنیت ملی آمریکا، هدف این آژانس کنترل کل مردم است. دولت پلیسی در انگلستان در پی هشدار های سال 2001 و از زمان بمب گذاری در لندن شتاب بیشتری به خود گرفته است . پس از حملات شارلی ابدو در ابتدای سال جاری در پاریس، مجلس فرانسه لایحه نظارت را تصویب کرد که به سازمان های اطلاعاتی اجازه می دهد تا نیاز به حکم قضایی را دور بزنند. بسیاری از طرفداران حفظ حریم خصوصی به درستی به این لایحه «قانون میهن پرستی فرانسه» لقب داده اند، می توان انتظار داشت که دولت فرانسه پس از حملات اخیر حتی شدید تر از سبک سال 1984 در پی بدست آوردن قدرت نظارتی خود برآید .

آیا غرب استراتژی نفرت انگیز خود در سوریه را متوقف می کند؟

در روزهای اخیر می توان نشانه هایی از امکان پی بردن کشورهای غربی به اشتباه خود در رابطه با سوریه مشاهده کرد در این راستا به نظر می رسد قدرت های اروپایی گرایش بیشتری به حرکت در مسیر گفتگو های منطقی تر پیدا کرده اند .

گزارش ها نشان می دهد که انگلستان و روسیه ممکن است پس از اجلاس گروه 20 ، همکاری های نزدیک تری را در رابطه با سوریه شروع کنند . در این راستا ولادیمیر پوتین گفته است امکان چرخش در روابط سرد بین دو کشور وجود دارد. ژنرال سر دیوید ریچاردز، رئیس سابق وزارت دفاع اخیرا از بریتانیا خواسته است تا با بشار اسد برای شکست داعش همکاری کند چرا که تلاش همزمان برای سرنگونی اسد و مبارزه با داعش نمی تواند یک استراتژی قابل قبول باشد .علاوه بر این، فرانسوا اولاند، با بیان اینکه داعش یک دشمن در سوریه است به نظر می رسد از اهریمن جلوه دادن آشکار رئیس جمهور سوریه در بیانیه اخیر خود خودداری کرده است هر چند نظرات او در این زمینه کمی مبهم به نظر می رسد.همانطوریکه اسپوتنیک گزارش کرده ، رئیس جمهور فرانسه، در یک نشست اضطراری در پارلمان فرانسه گفت: در سوریه، ما به دنبال یک راه حل سیاسی برای مشکلی هستیم که بشار اسد نیست ، دشمن ما در سوریه داعش است.

از آنجا که آمریکا به طور جدی در پی هدف قرار دادن گروهی که خود ایجاد کرده اند نیست و هنوز در تلاش برای نابودی دولت مشروع و سکولار سوریه است می توان به این نتیجه رسید که محافل خاصی در واشنگتن یکی از موانع عمده صلح در سوریه هستند. سرگی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه، به تازگی اعلام کرد که حملات هوایی به رهبری آمریکا علیه داعش به نوعی مبتنی بر ضربه انتخابی و همراه با مماشات بوده و قادر به نابودی واحد هایی از داعش که چالشی جدی در مقابل ارتش سوریه هستند،نیست .

او افزود که موضع واشنگتن، به طور جدی چشم انداز باقی ماندن سوریه را به عنوان یک دولت سکولار تضعیف کرده است.

با توجه به نقش مخربی که آمریکا ، بریتانیا و فرانسه، در سوریه و منطقه ای گسترده تر بازی می کنند ، دشوار است به این باور رسید که کشورهای مذکور سیاست منطقی و عاقلانه ای را به این زودی ها به اجرا بگذارند . این قدرت ها تنها به احتمال زیاد به دنبال بهره برداری از تراژدی اخیر برای پیشبرد رویکرد خصمانه خود برای تغییر رژیم در سوریه، و بمباران زیرساخت این کشور در پوشش مبارزه با داهش خواهند بود . تنها باید امیدوار بود رهبری روسیه غرب را به حرکت در مسیر عقلانیت ترغیب کند.
دانیال رئوفی
دانیال رئوفی

تعداد پستها : 477
تاريخ التسجيل : 2010-04-05

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد